فایبر سمنت برد سود یا زیان: شما احتملا اسم فایبر سمنت برد را بارها و بارها شندیده اید و یا حتی شاید آن را دیده باشید ولی تشخیص نداده اید.فایبر سمنت برد سال های گذشته مورد استفاده قرار می گرفته است اما در گذشته از الیاف آزبست تهیه و تولید می شد که زیاد خوب نبود و برای سلامتی مضر بود. در حال حاضر فایبر سمنت برد شامل الیاف سلولز، همراه با سیمان پرتلند و شن و ماسه است.
فایبر سمنت برد سود یا زیان
یکی از مطلوب ترین ویژگی های فایبر سمنت برد دوام آن می باشد.برخلاف چوب فاقد پوسیدگی می باشد و همچنین در برابر آتش سوزی و حشرات بسیار مقاوم است و در برابر بلایای طبیعی خوب عمل می کند.به طور چشمگیری، برخی از تولیدکنندگان ارائه ضمانت نامه هایی را که تا ۵۰ سال این محصول عمر می کند را ارائه می دهند. علاوه بر نگهداری کم به عنوان یک لایه عایق در ساختمان می باشد.
فایبر سمنت برد شباهت بسیار زیادی به بافت چوب دارد که در نوع فایبر سمنت برد رنگی , معمولا بجای چوب از فایبر سمنت برد طرح چوب استفاده می کنند که تشخیص آن بسیار سخت است.همچنین می توان از فایبر سمنت برد به عنوان یک عایق رطویت استفاده کرد و در مناطق مرطوب مانند آشپزخانه و سرویس بهداشتی ازآن استفاده نمود.
فایبر سمنت برد سود یا زیان
بیشتر بخوانید : کاربردفایبر سمنت برد طرح چوب
معایب فایبر سمنت برد
فایبر سمنت برد کمی سنگین است و در اغلب موارد برای حمل ورق به تعداد بیشتر از دو نفر نیاز است.در حین حمل باید دقت لازمه را داشته باشیم که این محصول تمایل شکنندگی دارد و می تواند تراشه و یا کرک کند.گرچه می توان فایبر سمنت برد را با یک اره برید ولی گرد سمی از آن در هوا پخش می شود که برای نفس کشیدن مضر است.بنابراین نصب کنندگان باید با ماسک صورت خود را بپوشانند.
چرا باید فایبر سمنت برد را انتخاب کنیم؟
- فایبر سمنت برد یک محصول دوستدار طبیعت و محیط زیست است چرا که از مواد اولیه قابل بازگشت تشکیل شده است.
- هزینه نگهداری آن بسیار کم است
- ایمن در برابر هر گونه شرایط اقلیمی
- مقاوم در برابر حرارت و آتش
- مقاوم در برابر رطوبت
- محصول با دوام
- مقاوم در برابر حشرات
فایبر سمنت برد سود یا زیان
فایبر سمنت برد ایرانی
یکی از متریال هایی که امروزه در اجرای نمای خشک بسیار طرفدار پیدا کرده است و مورد استفاده قرار می گیرد فایبرسمنت است . صفحات سیمانی سمنت برد «فایبر سمنت برد»، یکی از بهترین و زیباترین پوششهای نما برای ساختمانهای مختلف هستند. این فناوری جزء فناوریهای تأیید شده مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن وزارت راه و شهرسازی است. به لحاظ خواص و ترکیبات، کنامیت ترکیبی از سیمان، الیاف سلولز، آب و هوا است که با استاندارهای جهانی تهیه شده است. فایبرسمنت ایرانی کنامیت، نسبت به باقی متریالهای نماسازی ارزانترین و مناسبترین است.