خانه ای از جنس الیاف سیمانی که هیچکدام از پنجره هایش هم انداره نیستند! تا کنون درباره فایبر سمنت برد مقالات بسیاری نوشته ایم . اینکه با فایبر سمنت برد چقدر می توان در طراحی نما و دکوراسیون داخلی خلاقیت به خرج داد و چقدر می توان سرعت ساخت وساز را با فایبر سمنت افزایش داد بر هیچکس پوشیده نیست . به تازگی معماران ژاپنی طراحی های زیبا را با الیاف سیمانی خلق کرده اند که چشم هر بیننده ای را به خود خیره می کند .
نمای این خانه که در یکی از شهرهای ژاپن واقع شده است را می توان به عنوان یکی از طرح های متفاوت در حوزه معماری به شمار آورد . معمار این خانه Atelier HAKO است . او برای نمای بیرونی این خانه الیاف سیمانی رنگی را انتخاب کرده است که تماما به رنگ طوسی تیره و روشن هستند و برای این که اثری متفاوت و دور از عرف معمول ایجاد کند.
علت انتخاب این معمار برجسته برای استفاده از فایبر سمنت برد ( الیاف سیمانی ) در نمای ساختمان فقط ایجاد خلاقیت در نما نبوده است . بلکه این معمار با آگاهی از این که الیاف سیمانی عایق حرارت و رطوبت نیز هستند ، خواسته تا مصرف انرژی را در ساختمان به حداقل برساند.
چگونه با الیاف سیمانی فایبر سمنت برد نمایی متفاوت خلق کنیم ؟
تمامی پنجره ها را به صورتی پراکنده در هر وجه ساختمان قرار داده است به طوری که شاید فقط چند عدد از آن ها در یک خط قرار گرفته باشند .
|
بیشتر بخوانید ؟؟
چقدر با صفحات لاینینگ فایبر سمنت برد آشنا هستید ؟ آیا از مزایای استفاده فایبر سمنت برد در قزوین آشنا هستید ؟ |
---|
این الیاف سیمانی طوسی رنگ در ژاپن معمولا به عنوان ماده ای برای پوشش سقف استفاده می شود اما این طراح از این الیاف سیمانی برای نمای خارجی همه دیوارهای خانه استفاده کرده است .
موارد کاربرد الیاف سیمانی به غیر از نمای ساختمان چیست ؟
این شهر در نزدیکی دریای مدیترانه قرار دارد و مزیت استفاده از الیاف سیمانی در مناطقی که در خط ساحلی قرار دارند این است که این الیاف در برابر هوای شرجی و نمکی که بر اثر وجود دریا بر آن جا حاکم است ، مقاومت زیادی دارند و دچار خوردگی نمی شوند .
سقف این خانه که به طور شیروانی زاویه دار ساخته شده است ، برخلاف بقیه شیروانی ها ، حالتی نامتقارن دارد و این خود یکی از جنبه های زیبای این خانه است که آن را از دیگر خانه های همسایه متمایز ساخته است .
این خانه در قسمت شمالی محوطه ساخته شده است تا باغچه آن در فصل زمستان از دست بادهای شمالی در امان بماند و محافظت شود و دقیقا به همین دلیل طراح یک پنجره کوچک در قسمت شمالی قرار داده اما در نمای جنوبی ساختمان سایز پنجره ها بزرگ شده است .