میکروسمنت چیست؟ میکروسمنت برد یک پوشش دکوری ساخته شده از سیمان، رزین، مواد افزودنی و رنگ دانه های معدنی است. این پوشش مناسب برای محیط های داخلی و خارجی است.
میکروسمنت چیست؟
میکروسمنت یک پوشش دکوری ساخته شده از سیمان، رزین، مواد افزودنی و رنگ دانه های معدنی است. این پوشش مناسب برای محیط های داخلی و خارجی است.قابل استفاده برای زمین، دیوار و سقف است. یکی از مزایای این پوشش، بدون درز بودن آن است و به همین علت تمیز کردن آن بسیار راحت است.
تنوع رنگی میکرو سمنت
میکروسمنت از تنوع رنگی و بافت بسیاری برخوردار است که باعث متنوع و خاص بودن محیط می شود و در نهایت به سلیقه ی مشتری می تواند ظاهری مات، نیمه براق و یا براق داشته باشد.
انواع میکرو سمنت
- میکروبیس : این نوع میکروسمنت مناسب برای زمین یا دیوارهای سنتی شکل است و بافت های غیر معمول دارد. این پوشش برای آماده سازی دیگر میکروسمنت ها نیز استفاده می شود.
- میکروفرش : بهترین انتخاب برای پوشاندن کف است. این نوع میکروسمنت دارای بافتی متوسط و سطحی مقاوم برای راه رفتن روی آن است.
- میکروفینو : این پوشش عموما برای دیوارها استفاده می شود و ظاهری ظریف و شیک دارد. همچنین در این نوع میکروسمنت میتوان water mark های متنوع داشت.
اجرای میکروسمنت
اجرای میکروسمنت توسط نیروهای انسانی به وسیله ماله های مخصوص انجام می شود که این پوشش را منحصر به فردتر می کند. غیرقابل تکرار چون هیچ دو پوششی یکی نخواهد بود. این پوشش مناسب برای محیط های مدرن، کلاسیک یا بافت سنتی است. به دلیل چسبندگی زیاد میکروسمنت، این پوشش را روی هر سطحی حتی کاشی می توان استفاده کرد و در وقت و هزینه صرفه جویی کرد. در زمان کوتاهی می توان به سطحی نوساز با قطر ۳ میلی متر به سرعت دست یافت.
نکته
اگر شما مشغول طراحی هستید، و یا مایل به بهبود ظاهر خانه و محل کار خود هستید می توانید از سازه پیش ساخته، فایبر سمنت برد و صفحه سیمانی پیش ساخته استفاده کنید.
مراحل نصب میکرو سمنت
این پوشش از چند لایه تشکیل می شود. برای آماده سازی سطح ، دو لایه از میکروبیس را استفاده می کنیم و سطح را پوشش می دهیم. این لایه ها برای تقویت لایه ی اصلی استفاده می شوند.سپس دو لایه از میکروسمنت مورد نظر را روی سطح قرار می دهیم. این لایه ترکیبی از بافت و رنگ دلخواه مشتری خواهد بود که به عنوان ظاهر مورد نظر سطح می باشد.برای مراقبت بیشتر از لایه ی آخر، دو لایه primer و در نهایت دو لایه ی ضد آب روی لایه ای قبلی قرار می گیرد.
مزایای میکروسمنت
- پوششی ظریف و دکوری
- سطح بدون درز
- تنوع انتخاب
- قابل استفاده برای کف، دیوارها و سقف
- مناسب برای سطوح داخلی و خارجی
- تنوع در بافت و رنگ
- اجرا توسط نیروهای انسانی
- نتیجه ی منحصر به فرد
- دارای چسبندگی بالا
- توانایی پوشش سطوح کاشی، سنگ مرمر، موزائیک، سیمان و بتون
- مقاوم در برابر ضربه، خراش و مواد شیمیایی
- غیرقابل نفوذ
- غیرلغزنده
- صرفه جویی در وقت
- اجرای ساده و بدون پرت
- دارای ضخامت ۲ تا ۳ میلی متر بدون اثرگذاری برساختار سطوح
- استفاده از مواد طبیعی و مناسب برای محیط زیست
- شست و شوی آسان با آب و صابون
- سطوح بدون جرم و باکتری
قیمت میکرو سمنت برد به چه عواملی بستگی دارد؟
قیمت یک متر مربع میکروسمنت به عوامل زیادی بستگی دارد. برای گرفتن نتیجه مطلوب و ضمانت طولانی مدت به ۳ مورد باید توجه داشت :
۱٫ آماده سازی صحیح لایه های زیرین
۲٫ انتخاب مواد اولیه مناسب
۳٫ انجام کار توسط نیروی انسانی مسلط به این کار
در چه صورتی میکرو سمنت به هزینه بیشتری نیاز دارد؟
در صورتی که سطح مورد نظر در شرایط مناسبی نباشد، باید روی آن سطح کار کرد تا شرایط مناسب برای انجام میکروسمنت بر روی آن را داشته باشد. این موارد می تواند هزینه ی کار را به علت نیاز به مواد اولیه و نیروی کار بیشتر بالا ببرد.
هرچه محیط مورد نظر تعداد ستون، زاویه و لبه ی بیشتری داشته باشد، ماله کشیدن سخت تر خواهد بود، در نتیجه کار پیچیده تر و زمان و هزینه ی کار بیشتر خواهد بود.
استفاده از رنگ های مختلف در یک محیط نیز هزینه و زمان کار را بالاتر می برد. برای اجرای لایه ی نهایی و تقویتی باید از خشک شدن رنگ ها اطمینان حاصل کرد.
در اکثرمواقع، هرچه مقدار مترمربع مورد نظر برای میکروسمنت کردن بیشتر باشد، هزینه ی هر مترمربع کمتر خواهد بود و در مقابل هرچه محیط کوچکتر باشد قیمت هر مترمربع به نسبت بالاتر میرود. این به این دلیل است که زمان و هزینه ی ثابتی برای این کار گذاشته می شود که مستقیما به متراژی که پوشش داده می شود وابسته نیست.
نیروهای انسانی که وظیفه ی این کار به عهده ی آن هاست باید دوره ی مخصوص را دیده باشند و به جزئیات توجه بالایی داشته باشند. یک کارمند ماهر باید بر انجام انواع میکروسمنت ها تسلط داشته باشد، از روش های مختلف در موقعیت های مختلف آگاه باشد و هر مرحله را بادقت انجام دهد. دنبال کردن مراحل به صورت دقیق، اصلی ترین اصول برای رسیدن به نتیجه ی مطلوب است.