دلیل برتری سازه های LSF نسبت به دیگر نوع سازه های مطرح در صنعتی سازی :
به دلیل اینکه دارای ویژگیهای خاصی است برای ما اهمیت زیادی دارد. این سازه دارای ویژگی بسیار بیشتری نسبت به دیگر سیستمهای صنعتی سازی میباشد که بیشتر آنها را در ۶ مورد میتوان ذکر کرد : نخستین مزیت سیستم سازهای lsf آماده شدن تمام قطعات سازه و ساختمان برای نصب به صورت پیش ساخته است. امر پیش ساختگی موجب افزایش کیفیت ساخت و کاهش هزینههای اجرایی کارگاه و بهره وری سریعتر میباشد و این عامل در صنعتیسازی اهمیت بالایی دارد. درحالی که بقیه سازههای صنعتی و سنتی ،چنین ویژگی مهمی را ندارند.
دلیل دوم برتری lsf
به جهت خشک بودن تمام عملیات ساخت آن و یا میزان بسیار ناچیز مصرف آب در طول پروسه ساخت است، و این عامل در شرایط منطقهای کشور ما از لحاظ مصرف آب حائز اهمیت میباشد.
در شرایطی که اقلیم و زیست بوم ایران به ویژه ازنظر تأمین آب به عنوان مهمترین عنصر حیات، برخلاف اظهار نظرهای غیر کارشناسانه برخی افراد مبنی بر ظرفیت جمعیت ۱۵۰ میلیونی، توان پاسخ دهی به جمعیت بیش از ۴۰ میلیون نفر را ندارد و صنعت ساختمان در شیوه معمول یکی از پرمصرفترین صنایع میباشد، lsf به عنوان تنها گزینه مناسب خودنمایی مینماید.
دلیل سوم برتری lsf
کاهش مصرف مصالح آلاینده و مخرب محیط زیست مانند سیمان به یک دهم میباشد. سیمان یکی از آلاینده ترین صنایع در کشور ما است که هم در پروسه تولید و هم مصرف و هم پس از تخریب ( به شکل نخاله ) به دلیل اینکه در تولید گازهای کربنی و ایجاد شرایط گلخانه ای در مسیر تولید و همچنین محیط قلیایی شدید و فقدان قابلیت بازیافت کامل آن و حتی مساعد کردن فضاهای مسکونی برای بیماریهایی مانند آرتریت یا روماتوئید یکی از دشمنان اساسی محیط زیست میباشد.
دلیل چهارم برتری lsf
مزیتهای سازهای آن میباشد. مزایایی از قبیل کم وزن بودن سازه که موجب سهولت در تولید می شود و اجرای آن و همچنین کاهش جرم سازه و در نتیجه کاهش اثر شتاب در زلزله بر سازه و تأمین جانی و مالی مالکین و ساکنین میگردد و همچنین نامعین بودن سازه که موجب راحتی ترمیم و تعمیر و تعویض می شود حتی در شرایطی که قسمتی از سازه دچار خسارت یا خرابی گردد میباشد.
مجموع این قابلیتها باعث میشود تا قابلیت دیگری به lsf اضافه شود و آن ارتقای طبقات ساختمانهای موجود بر اساس ظرفیت باربری سازه موجود تا ارتفاع حداقل یک و حداکثر سه طبقه میباشدکه دیگر سیستمهای صنعتیسازی فاقد این قابلیت میباشند.
دلیل پنجم برتری سازه lsf
تجدید پذیری و بازیافت تمام قطعات و مصالح مورد استفاده آن در چرخه استفاده مجدد مصالح آن میباشد. این مصالح چه به صورت مستقیم و چه به صورت غیر مستقیم و چه به صورت تبدیل یافته و چه به صورت اصل آن قابل بازیافت و استفاده مجدد می باشد و درعین حال هیچگونه پرت مصالح یا نخاله کارگاهی در آن نیست که این مزیت خاص در دیگر سازههای صنعتی موجود ، وجود ندارد.
دلیل ششم برتری سازه lsf
توانمندی بالای تلفیق پذیری آن با تمامی دیگر سازههای متعارف سنتی یا صنعتی به صوت سقف و دیوار مستقل میباشد که میتواند مزایای خود را به آنها انتقال دهد. به طور مثال بار گسترده دیوار پیرامونی lsf زیر ۱۸۰ کیلوگرم و دیوار غیر باربر آن زیر ۱۲۰ کیلوگرم میباشد که به دلیل تأثیر این شدت بار مرده بر کاهش مقاطع سازهای و سبکسازی کل سازه و تأمین امنیت و پایداری و صرفه اقتصادی به همراه لحاظ نمودن سرعت ساخت و دیگر مزایای آن تقریبا هیچ نوع دیواری قابلیت رقابت با آن را ندارد.
دلیل هفتم برتری سازه lsf
مجموع ویژگیهای خاص آن در مسائل شهرسازی و مدیریت شهری آن است. فقدان اثرات تخریبی قابل اعتنا یا خطر آفرین در زمان بروز حوادثی مانند زلزله به دلیل سیستم یکپارچه مصالح و سبکی آن و نامعین بودن سازه،می باشد یا فقدان آلایندگی محیط شهری در زمان عملیات ساختمانی به جهت خشک بودن و پیش ساخته بودن تمام مصالح و قطعات سازهای و ساختمانی استو فقدان آلایندگی صوتی به جهت سبک بودن عملیات ساختمانی آن است.
واقعیت این است که ما ناگزیر از صنعتی سازی و ناچار به استفاده از LSF میباشیم.
شرکت کنامیت موفق به توليد محصول جديدي به نام ( فايبر سمنت برد ) گرديده است. هدف از توليد صنعتي پانل سيمان اليافي در جهت صنعتي سازي ساختمان و دورشدن از ساخت و ساز سنتي مي باشد كه باعث حذف كارهاي اضافي شده و موجب سبك سازي ساختمان مي گردد.
طراحی و تولید فایبر سمنت برد دارای استاندارد های خاصی می باشد که شرکت کنامیت توانسته است انواع فایبرسمنت در قالب فایبرسمنت طرح چوب ، فایبرسمنت ساده ، فایبرسمنت طرح آجری و فایبرسمنت رنگی را تولید نماید. نمای فایبر سمنت برد یکی بهترین و لوکس ترین نما ها در جهان محسوب می شود.